HVA ER ITALENT?

Italent har tre slagord: FerdigheteR - forståelse - følelse Kort sagt; Italent skal utvikle dine ferdigheter.
Vi skal øke din fotballforståelse, og i den grad det er mulig – gi deg enda varmere følelser for verdens beste spill!

 

 
2015-Sommer-4.jpg

 

 

Hvorfor Italia?

Italia har gjennom en årrekke vært en verdensledende fotballnasjon, med store stjerner som Maldini, Baresi, Pirlo og Baggio, for å nevne noen. I tillegg har serie A gjennom årene kunnet skilte med profiler som Zlatan Ibrahimovic, Maradona, David Beckham, Platini og Marco Van Basten. Kanskje er det ikke så overraskende at vi i Italent elsker italensk fotball. Denne lidenskapen vil vi gjerne dele med dere! Derfor er vi stolte og glade over å kunne presentere vårt italienske trenerteam, og ikke minst invitere til en lærerik uke på treningsfeltet.

Krav til deltakerne:

Italent har fokus på læring og utvikling, samtidig som vi har et krav til kvalitet og seriøsitet. Du må være motivert, like utfordringer, være opptatt av å lære, samt elske å trene på detaljer. Hvor du står rent fotballmessig, har ingen betydning. Dersom du har et brennende ønske om å bli bedre, og har holdningene og konsentrasjonen som er nødvendig, er du hjertelig velkommen på en av våre camper.

 

 
 
 

Hva kjennertegner Camp Italent?

Italent har et ferdighetsprogram basert på høy intensitet, kamplike situasjoner og kamplik intensitet. Vi har hele tiden fokus på læring, og gir deltagerne kunnskap og feedback underveis i treningene. For å utvikle fotballferdigheter skal hver deltager ha minimum 1500-2000 kvalitetstouch på ballen hver dag.

Vi er sikre på at du gjennom vårt utviklingsprogram vil ta steg i riktig retning, og vi vil hjelpe deg å bli en enda bedre fotballspiller

Som deltaker og medlem får du:

 

 
 
 

 

Har du lyst til å bli en del av laget? Eller er det noe du lurer på?

Kontakt en av våre støttespillere! Vi elsker italiensk fotball – og vi brenner for at Camp Italent skal bli en minne for livet for hver enkelt deltaker! Hilsen Morten og Reidar.

2015-Sommer-4.jpg