TRENERNE

Vi i Italent er stolte av å presentere vårt italienske trenerteam. 
Trenerne er håndplukket av oss, og vi kjenner hver og enkelt av dem fra treningsfeltet under tidligere fotballskoler.

 

 
 
 
LORIS BONI  Født 14.1.1953 i Brescia Loris Boni har lang fartstid i serie A, og som talentspeider for flere italienske toppklubber. Her er han avbildet sammen med Milan-legenden Paolo Maldini. Loris har tidligere spilt for Roma og Sampdoria, og har tilsammen 208 kamper og fem mål i den øverste divisjonen i Italia. Han debuterte i Serie A som 19-åring, og har 63 kamper og ett mål i serie B. Midtbanespilleren Boni fikk også fem U21-kamper for Italia, samt åtte landskamper for U23-laget. I dag er Loris en sann norgesvenn, og er på besøk flere ganger i året både som talentspeider og turist.

L. BONI

Født 14.1.1953 i Brescia Loris Boni har lang fartstid i serie A, og som talentspeider for flere italienske toppklubber. Her er han avbildet sammen med Milan-legenden Paolo Maldini.

Loris har tidligere spilt for Roma og Sampdoria, og har tilsammen 208 kamper og fem mål i den øverste divisjonen i Italia. Han debuterte i Serie A som 19-åring, og har 63 kamper og ett mål i serie B. Midtbanespilleren Boni fikk også fem U21-kamper for Italia, samt åtte landskamper for U23-laget.

I dag er Loris en sann norgesvenn, og er på besøk flere ganger i året både som talentspeider og turist.

ANDREA CARONTI  Andrea Caronti jobber idag som fitnesscoach i serie A- klubben Cagliari. Før dette var han assistent trener til Giafranco Zola i Birmingham. Han har mange år i AC Milan sin ungdosmavdeling og rundt juniorlaget før dette. Andrea er fantastisk å ha på feltet, er utrolig flink med barna og har ekstremt mye å lære nort.

A. CARONTI

Andrea Caronti jobber idag som fitnesscoach i serie A- klubben Cagliari.

Før dette var han assistent trener til Giafranco Zola i Birmingham. Han har mange år i AC Milan sin ungdosmavdeling og rundt juniorlaget før dette. Andrea er fantastisk å ha på feltet, er utrolig flink med barna og har ekstremt mye å lære nort.

PIETRO LIETTI  Pietro er utrolig dyktig og har en enorm kompetanse. Pietro er ansatt i AC Milan og jobber å i ungdomsavdelingern der. I 2015/2016 var han en av assistentrenerne til A-laget. Han har også vært assistent trener for Brescia i Serie B og vært fysisk trener for U-18 landslaget til Italia.

P. LIETTI

Pietro er utrolig dyktig og har en enorm kompetanse.

Pietro er ansatt i AC Milan og jobber å i ungdomsavdelingern der. I 2015/2016 var han en av assistentrenerne til A-laget. Han har også vært assistent trener for Brescia i Serie B og vært fysisk trener for U-18 landslaget til Italia.

SIMONE BALDO  Simone Baldo avbildet til venstre jobber i AC Milan. Han var juniortrener i 2016/2017 sesongen og året før det en av assistentene rundt A-laget til AC Milan. Han har mange år i ungdomsavdelingen og er en svært respektert og dyktig trener i klubben. I år har han hovedansvaret for 2004 laget. Vi er utrolig glade for å ha Simone i vårt Italent team.

S. BALDO

Simone Baldo avbildet til venstre jobber i AC Milan.

Han var juniortrener i 2016/2017 sesongen og året før det en av assistentene rundt A-laget til AC Milan. Han har mange år i ungdomsavdelingen og er en svært respektert og dyktig trener i klubben. I år har han hovedansvaret for 2004 laget. Vi er utrolig glade for å ha Simone i vårt Italent team.

 
 

 
 
ELIO GARAVAGLIA  Født 20.07.1956. Elio har lang erfaring som trener i italiensk toppserie, og har vært i Norge som trener for en rekke fotballskoler. Elio har UEFA A-lisens som trener, og har vært teknisk trener i Torino og Varese, i tillegg til AC Milans ungdomsakademi. Her har han jobbet med blant annet Fabio Capello og Franco Baresi, og han har vært assistent for Mauro Tassotti på Milans U18-lag, i tillegg til assistenttrener for Giuseppe Sannino i serie A for Palermo. Elio har jobbet på fotballskoler og akademier over hele verden, og har vært i Norge en rekke ganger. Elio er seriøs, og svært ambisiøs på deltakernes vegne. Han er ikke redd for å dele av sine kunnskaper, og latteren sitter alltid løst på treningsfeltet.

E. GARAVAGLIA

Født 20.07.1956. Elio har lang erfaring som trener i italiensk toppserie, og har vært i Norge som trener for en rekke fotballskoler.

Elio har UEFA A-lisens som trener, og har vært teknisk trener i Torino og Varese, i tillegg til AC Milans ungdomsakademi. Her har han jobbet med blant annet Fabio Capello og Franco Baresi, og han har vært assistent for Mauro Tassotti på Milans U18-lag, i tillegg til assistenttrener for Giuseppe Sannino i serie A for Palermo. Elio har jobbet på fotballskoler og akademier over hele verden, og har vært i Norge en rekke ganger.

Elio er seriøs, og svært ambisiøs på deltakernes vegne. Han er ikke redd for å dele av sine kunnskaper, og latteren sitter alltid løst på treningsfeltet.

ANDREA VALDINOCI  Født 29.09.1945 i Firenze. Andrea har lang fartstid både som trener og talentspeider i italiensk toppfotball. Han har vært i Norge en rekke ganger, og er en raus og kunnskapsrik trener ute på feltet. Andrea har jobbet som sjef for AC Milans talentspeidere i over 20 år. Her hadde han hovedansvar for å finne nye spillere til klubben, og han var med på å hente profiler som Andrej Schevchenko og Thiago Silva. Andrea har UEFA A-lisens som trener, og har seks sesonger bak seg som trener i AC Milans ungdomsavdeling.Han overtok primavera-laget etter Fabio Capello, disse trente han i fire sesonger. På dette laget var  spillere som Demetrio Albertini (Milan, Atletico Madrid, Lazio, Barcelona-79 landskamper),  Francesco Toldo (Fiorentina og Inter-28 landskamper) og Gianluca Pessotto (Torino,Juventus- 22 landskamper). Andrea har senere trent Atalanta i Serie A sammen med Cecare Prandelli, og siden for flere klubber i Serie B og Serie C. Som spiller fikk Andrea fire sesonger i Milans ungdomsavdeling, og senere flere kamper i Serie B og C.

A. VALDINOCI

Født 29.09.1945 i Firenze. Andrea har lang fartstid både som trener og talentspeider i italiensk toppfotball. Han har vært i Norge en rekke ganger, og er en raus og kunnskapsrik trener ute på feltet.

Andrea har jobbet som sjef for AC Milans talentspeidere i over 20 år. Her hadde han hovedansvar for å finne nye spillere til klubben, og han var med på å hente profiler som Andrej Schevchenko og Thiago Silva.

Andrea har UEFA A-lisens som trener, og har seks sesonger bak seg som trener i AC Milans ungdomsavdeling.Han overtok primavera-laget etter Fabio Capello, disse trente han i fire sesonger. På dette laget var  spillere som Demetrio Albertini (Milan, Atletico Madrid, Lazio, Barcelona-79 landskamper),  Francesco Toldo (Fiorentina og Inter-28 landskamper) og Gianluca Pessotto (Torino,Juventus- 22 landskamper). Andrea har senere trent Atalanta i Serie A sammen med Cecare Prandelli, og siden for flere klubber i Serie B og Serie C.

Som spiller fikk Andrea fire sesonger i Milans ungdomsavdeling, og senere flere kamper i Serie B og C.

MARCO BRUNETTI  Født 13.10.1982. Trenerkurs: UEFA B lærer i fysisk utvikling/oppfostring/kroppsøving (alder 6-13). Spilte selv for ungdomsavdelingen til Inter Milano, og på seniornivå i Serie D (4.divisjon) i 12 år. Marco jobbet som trener for Milan Junior Camp fra 2004 til 2015, hvor han var med på fotballskoler i USA, Japan, Venezuela, Mexico, Norge, Danmark, Sveits, Albania, Kosovo, Slovenia, Spania og Italia. Nå jobber han også for Coaching Calcio Italia, som trener og som lærer på trenerseminar.»

M. BRUNETTI

Født 13.10.1982. Trenerkurs: UEFA B lærer i fysisk utvikling/oppfostring/kroppsøving (alder 6-13).

Spilte selv for ungdomsavdelingen til Inter Milano, og på seniornivå i Serie D (4.divisjon) i 12 år. Marco jobbet som trener for Milan Junior Camp fra 2004 til 2015, hvor han var med på fotballskoler i USA, Japan, Venezuela, Mexico, Norge, Danmark, Sveits, Albania, Kosovo, Slovenia, Spania og Italia. Nå jobber han også for Coaching Calcio Italia, som trener og som lærer på trenerseminar.»

 

 
2016-Sommer-1.jpg