OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her har vi samlet noen spørsmål som ofte går igjen i forbindelse med våre fotballskoler.

 

Hvor tidlig kan jeg levere barnet mitt?

SVAR: 
Fotballskolene varer normalt fra 9-15. Men, for de som selv skal videre på jobb, er det ikke noe problem å levere barnet før den tid. Vi er tilstede fra tidlig morgen for å klargjøre arenaen før dagens økter. Husk bare å avtale med oss på forhånd, slik at vi har noen som møter barnet ditt om morgenen. (Det samme gjelder dersom du selv er på jobb, og ikke rekker å hente før etter arbeidstid. Gjør en avtale med oss, så løser vi det!)


Får barna lov å bade i pausene?

SVAR: 
På de arenaene som ligger i tilknytning til sjøen, organiserer vi en tur på stranda i pausen. Men, ingen barn får lov til å bade før vi har skriftlig tillatelse fra foresatte. Mer informasjon vil bli gitt i forkant av de fotballskolene der dette er aktuelt.


Kan foresatte se på treningene?

SVAR: 
Selvfølgelig, det er bare hyggelig!


Kan jeg kontakte barnet mitt i løpet av dagen?

SVAR: 
Mobiltelefoner skal naturlig nok ikke bli med ut på treningsfeltet. Hvorvidt barnet bruker disse i pausen, blander vi oss ikke bort i. Men; Italent tar ikke ansvar for verdisaker som blir liggende på tribunen og treningsfeltet. Vi har heller ingen mulighet til å låse garderober etc gjennom dagen. Deltakerne må derfor selv ta ansvaret for sine verdisaker. (En av de norske støttespillerne vil imidlertid alltid ha en mobiltelefon med seg, her er det mulig å få kontakt med barnet)


Har dere grupperabatt?

SVAR: 
Ja, dersom dere skal melde på flere fra samme lag, anbefaler vi å kontakte oss på forhånd, slik at vi kan tilby dere en gruppepris. For deltakere som vil være med på flere leirer, gjelder søskenrabatt.


 

Finner du ikke svar på det du lurer på? Ikke nøl med å kontakte oss!

IMG_9559.jpg