STØTTEAPPARATET

Vi i Italent er stolte av å presentere vårt støtteapparat. 

 

 
 
MORTEN BREDESEN FØSKE  (35)    Morten hadde avtale med AC Milan om deres  Milan junior Camp prosjekt  i Norge fra 2006-2013. Han har også arrangert et antall fotballturer og treningsleirer til Italia for aldersbestemte lag.  Morten har også en unik avtale med AS Roma som eneste i europa utenom Italia, å bygge AS Roma akademier.  Morten er barnebarn av tidligere Milan- og Laziospiller Per Bredesen, og har en selv en fortid som spiller i Ørn Horten, Nybergsund, Re og Borre.  Morten er spesialist innen muskelskader, og er utdannet akupunktør og muskelterapeut. Han sørger derfor for at Italent-deltakerne får god oppfølging underveis, og med sin idrettsmedisinske bakgrunn kvalitetssikrer han treningsopplegget for de ulike leirene.  Epost: morten@italent.no Mobil: 970 24 665

MORTEN BREDESEN FØSKE  (35) 

Morten hadde avtale med AC Milan om deres  Milan junior Camp prosjekt  i Norge fra 2006-2013. Han har også arrangert et antall fotballturer og treningsleirer til Italia for aldersbestemte lag.

Morten har også en unik avtale med AS Roma som eneste i europa utenom Italia, å bygge AS Roma akademier. Morten er barnebarn av tidligere Milan- og Laziospiller Per Bredesen, og har en selv en fortid som spiller i Ørn Horten, Nybergsund, Re og Borre.

Morten er spesialist innen muskelskader, og er utdannet akupunktør og muskelterapeut. Han sørger derfor for at Italent-deltakerne får god oppfølging underveis, og med sin idrettsmedisinske bakgrunn kvalitetssikrer han treningsopplegget for de ulike leirene.

REIDAR LINDQVIST   (39)   Reidar har jobbet med den norske utgaven av Milan junior Camp siden 2008, og som arrangør fra 2011. Han spiller idag for Husøy & Foynland, og er trener for både A-laget og barnefotballen i samme klubb. Foruten å være en notorisk målscorer, er Reidar Italents ubestridte mesterhjerne når det gjelder italiensk fotball. Det vanker heder og ære til de som klarer å sette han ut i en fotballquiz.  Reidar har tidligere spilt for Flint, Eik, FK Tønsberg og Clayton Soccer Club i Melbourne, Australia.        Epost: reidar@italent.no Mobil: 402 80 170

REIDAR LINDQVIST (39)

Reidar har jobbet med den norske utgaven av Milan junior Camp siden 2008, og som arrangør fra 2011. Han spiller idag for Husøy & Foynland, og er trener for både A-laget og barnefotballen i samme klubb.

Foruten å være en notorisk målscorer, er Reidar Italents ubestridte mesterhjerne når det gjelder italiensk fotball. Det vanker heder og ære til de som klarer å sette han ut i en fotballquiz. Reidar har tidligere spilt for Flint, Eik, FK Tønsberg og Clayton Soccer Club i Melbourne, Australia.

 
 

Epost: morten@italent.no
Mobil: 970 24 665

Epost: reidar@italent.no
Mobil: 402 80 170

 
 
 
2016-Sommer-1.jpg